zaterdag 31 oktober 2015

Beetje poetsen, passen en meten


Nu Tsuru in Arnhem ligt, is het een stuk makkelijker om even langs te gaan voor wat klusjes. De kluslijst is nog heel lang, dus we gaan er gewoon langzaam maar zeker mee aan de slag. Vorige week waren de kinderen uit logeren en hebben we alle lijnen losgehaald en mee naar huis genomen, en ongeveer elk kastje, hoekje en gaatje op de boot opgemeten. In een drietal kasten willen we (extra) planken maken, om de ruimte efficiënt te kunnen benutten. En verder moeten er allerlei opbergdozen aangeschaft worden, die natuurlijk zo precies mogelijk moeten passen.
Tsuru in Jachthaven Valkenburg - Arnhem
Tsuru in Jachthaven Valkenburg - Arnhem
Tsuru in Jachthaven Valkenburg - Arnhem
Tsuru in Jachthaven Valkenburg - Arnhem
Héél veel passen en meten
Gewapend met al die metingen schaften we opbergdozen aan en lieten we planken zagen. Dit weekend dus even passen! En poetsen. Hoognodig, want man, man, wat is ze vies. Gelukkig kregen we hulp van vier kinderhandjes!
Helpende handjes
Verder hebben we deze week het nodige uitzoekwerk gedaan m.b.t. verzekeringen en andere regelzaken. Ingewikkelde materie, waar we nog niet helemaal uit zijn. Maar hee, we hebben nog 8 maanden voor vertrek!

Had ik u al verteld dat we volgend jaar rond deze tijd bivakkeren op de Canarische Eilanden en ons opmaken voor vertrek naar de Kaapverden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten